1. Nobina Sverige /
  2. Våra lösningar /
  3. Hyr buss hos Nobina /
  4. Sweden Rock 2023

Sweden Rock 2023 – bästa musiken och bästa resvalet

Vill du resa hållbart och kostnadseffektivt med våra bussar till och från dina härliga musikupplevelser under Sweden Rock 2023? Såklart du vill!
Bokmärk den här sidan så har du alltid all information om smart resande under Sweden Rock 2023 med dig i fickan. Let's rock, välkommen ombord!

Biljettinformation

Köp din bussbiljett till festivalbussarna i lugn och ro med din smarta mobiltelefon. Du kan köpa biljetten när det passar dig och sedan spara den tills det är dags att stiga ombord på bussen.

Här kan du läsa om hur Nobina-biljetten fungerar ›

Om du inte har en smart mobiltelefon kommer du kunna köpa pappersbiljetter till bussen med ditt betalkort på plats hos ett antal återförsäljare.

Ska du åka mycket buss? Köp ett bussarmband!

Om du vill åka buss festivalens alla dagar eller om du ska åka många gånger under de dagar du är på festivalen kan du köpa Nobinas bussarmband. Perfekt (och billigast!) för dig som vill åka effektivt och miljövänligt till och från Sweden Rock varje dag.

Med armbandet runt handleden kan du koppla av, fokusera på musikfesten och sedan bara stiga ombord på bussen när det är dags att röra på sig.

Köp ditt bussarmband till zon 1 här ›

Köp ditt bussarmband till zon 2 här ›

Sweden Rock 2023! 30-årsjubileum för Sveriges största rockfest och Nobina är självklart med i år också med alla sina bussar.

Smartaste resan till Sweden Rock-festen

Börja eller avsluta festen tillsammans med andra smarta rockers på någon av Nobinas festivalbussar. 6 olika linjer mellan festivalområdet, tätorter och campingplatser runtom i trakten.

Välj din linje nedan så hittar du pris för resan, vilka hållplatser bussen stannar vid och fullständig tidtabell till och från Sweden Rocks festivalområde.

 

Copyright Nobina 2023