1. Nobina Sverige /
  2. Nacka Värmdö

Uppstart av Nacka-Värmdö

Vi är glada över att börja köra trafiken i Nacka-Värmdö! Trafikstarten är den 9 februari 2025 och avtalet sträcker sig över 10 år. Här kan du ta del av förberedelserna, få information om kommande informationsmöten och utbildningar, och bekanta dig med Nobina som din nya arbetsgivare.


Frågestund och informationsträff 23 april

Nu har du chansen att komma och träffa oss på Nobina. Ställ dina frågor och få svar om Nobina och den kommande trafikstarten i Nacka-Värmdö.

  • Frågestund på depån i Ramsmora, 12.00-17.00
  • Informationsträff på depån i Björknäs klockan 20.15

Välkommen!
(Ingen föranmälan behövs)


Tack alla som kom till våra informationsmöten!

Nu har vi hållit informationsmöten på både Björknäsdepån och Charlottendalsdepån. Tack för visat intresse, vi börjar nu återkoppla på frågorna som ställdes på informationsmötena.

Du hittar svaren i Frågor och svar

Presentationen från informationsmötet finns här.

Vänliga hälsningar, Gunnar Larsby, affärschef Nobina

Lär känna din framtida kollegor

Nobina finns på Facebook, Instagram och LinkedIn. Passa på att lära känna dina nya kollegor redan nu genom att följa oss i sociala medier. 

Nobinas sociala medier:

Vi är Nobina

*****

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 13 000 människor varje dag för att hitta lösningar på ditt vardagspussel och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa, men vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Tillsammans är vi stora nog att göra skillnad.

Copyright Nobina 2024