1. Nobina Sverige /
  2. Nacka Värmdö /
  3. Lokal information /
  4. För dig som förare

För dig som förare

På Nobina bär vi vår uniform med stolthet. Uniformen bärs för att resenärer, kollegor och omvärlden ska känna igen Nobinas förare.

Nobinas uniform

På Nobina har alla medarbetare som träffar resenärer uniform. Uniformen gör att kollegor och resenärer lätt känner igen oss. Den ger ett professionellt intryck och förmedlar trygghet. Den signalerar också att vi ser på oss själva med stolthet. Vi vill visa det för vår omgivning.

I Nobinas uniform ingår grön slips, scarf och fluga, som används till vit skjorta eller blus. Och vi använder byxor eller kjol och jacka eller kavaj.

Uniformen ska användas enligt de regler som gäller i trafikområdet. Varje förare ansvarar för att hens uniform är hel och ren.

Andras förtroende

Vid en olycka är din uniform viktig. Tillsammans med ditt agerande skapar den en bild av en professionell och kunnig person. En yrkesförare.

Resenärer och medtrafikanter litar på dig som yrkesförare. De förväntar sig att du tänker på deras säkerhet och följer dina instruktioner.

Vi får deras förtroende genom att alltid uppträda vänligt och professionellt. I våra uniformer.

Även räddningspersonal känner omedelbart igen dig i din yrkesroll och vet vem de ska vända sig till. Uniformen underlättar arbetet vid incidenter och olyckor.

Copyright Nobina 2024