1. Nobina Sverige /
  2. Om oss /
  3. Vi engagerar oss /
  4. Önskan om att åka buss blev sann

Önskan om att åka buss blev sann

I juni fick organisationen Min Stora Dag in en önskan som de direkt skickade vidare till oss på Nobina: en ung kille ville under en heldag åka buss med familj och vänner runt om i Stockholm. Det var viktigt att bussen skulle vara en äkta blå eller röd SL-buss samt att morfar kunde följa med på utflykten. Tveklöst tackade vi ja till detta viktiga uppdrag, och självklart såg vi till att säkerställa både äkta SL-buss och att morfar kom med.

Heldagsutflykten med äkta röd SL-buss startade en solig söndagsmorgon med att hämta upp delar av sällskapet vid Gullmarsplan. Andra stopp blev Tekniska Högskolan för att sedan bära av mot Vettershaga. Ett viktigt stopp, för där klev morfar ombord.

Resan fortsatte under dagen med bland annat lunchpaus i skärgårdens Grisslehamn. Det fortlöpte sedan vidare in på småvägar, där Nobinas förare Aneta fick visa prov på sin yrkesskicklighet när hon backade på de små vägarna. Denna skicklighet gav upphov till imponerade applåder från hela sällskapet.

Den glädjefyllda dagen avslutades med fika och slutligen färd tillbaka mot Stockholm där det glada gänget klev av.

Vi på Nobina tycker att det är otroligt värmande att få uppfylla dessa viktiga och betydelsefulla önskningar. Och självklart är det lite extra roligt när vi får möta någon som delar vår passion för bussar och resande.

Tillsammans med Min Stora Dag fortsätter vi att ge kraft till barn som kämpar. Tillsammans gör vi skillnad.

Stolt partner till Min Stora Dag

Ett hållbart samhälle innebär att bry sig om både miljön och varandra. På Nobina vill vi vara med och bidra till en ökad hållbarhet i alla aspekter och sedan december 2020 är vi därför stolt partner till Min Stora Dag, en organisation som ger glädjefulla upplevelser till barn som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Copyright Nobina 2024