Nyheter

Välj år
Välj nyhet
Publicerat:
Mycket har hänt sedan verkstaden i Skövde stod klar 1983. Olika bussföretag har drivit verksamheten och den tekniska utvecklingen av fordonen har varit enorm. Men en sak är sig lik: Ulf Persson gillar fortfarande att skruva buss lika mycket.
Publicerat:
På bussförarens dag den 18 mars vill vi uppmärksamma våra kollegor som under ett minst sagt utmanande år, ändå har lyckats hålla samhället rullande. Varje dag, hela året, har bussförarna sett till att läkare kan ta sig till sjukhuset och barn till...
Publicerat:
Inkludering, mångfald och jämställdhet ska vara självklart för alla Nobinaledare. En av vägarna dit är en utbildning i inkluderande ledarskap, för alla trafikområden. Och bolaget är på god väg, idag återstår bara ett trafikområde.
Publicerat:
Nobinas bussar i Norrtälje blir tillsammans med SL först i landet med att öppna framdörrarna tack vare nya smittsäkra skyddsglas vid förarmiljön. De första turerna med skyddsglas och påstigning via framdörren sker på söndag.
Publicerat:
Efterlängtat och välbehövligt. Det nya Nobina-programmet Resenärslöftet som lägger fokus på resenärerna är en nödvändig resa. Det menar både trafikchefer och operativa chefer i de utvalda pilotområdena.
Publicerat:
Nobina vinner sitt tredje kontraktet på kort tid i region Norrbotten, när Länstrafiken i Norrbotten beslutar att ge Nobina förtroendet att utveckla lokaltrafiken i Piteå kommun samt lokal beställningstrafik med inriktning på skolor.
Publicerat:
Från Barkarby till Akalla på sex minuter, en halvering jämfört med innan. Det är resultatet av Nobinas, Järfälla kommuns och SL:s nya eldrivna BRT-linje 175 som startade i måndags och som nu kopplar ihop Barkarby och Akalla.
Publicerat:
Sex patienter bara under första timmen. Det blev resultatet efter att Info Solutions i samarbete med Nobina och dotterbolaget Samtrans under onsdagen startade upp Värmlands första mobila teststation för covid-19.
Publicerat:
Grattis Halland, Östergötland och Sjuhärad! Under måndagen rullade tre uppstarter igång med nya trafikområden under Nobinaflagg. I Linköping invigdes det nya trafikområdet Östergötland, i Halland tog Nobina över depån i Halmstad liksom hela södra...
Publicerat:
Nobina har en samhällsviktig funktion i att upprätthålla kollektivtrafik även i tider av osäkerhet och oro, som just nu under rådande smittspridning av covid-19.
Copyright Nobina 2021