Nyheter

Välj år
Välj nyhet
Publicerat:
”En stark företagskultur, ett imponerande rekryteringsarbete och möjlighet till stor utveckling”. Så lyder organisationen Karriärföretagens motivering till att Nobina är en av 100 svenska företag som har utsetts till Karriärföretag 2022.
Publicerat:
Nobina i Säffle och Värmlandstrafiken är de första i Sverige att testa ett helt nytt koncept med anropstyrd busslinje. Den nya X-linjen i Säffle går utan vare sig tidtabell eller linjesträckning. Tjänsten erbjuder ett klimatsmart sätt att resa, med...
Publicerat:
Årets upplaga av Stockholm Open är kanske den mest stjärnspäckade årgången i turneringens drygt femtioåriga historia. För att kunna erbjuda publiken hållbara resor till Kungliga tennishallen inleder Nobina ett samarbete med den anrika arrangören.
Publicerat:
Vad händer på verkstaden? Besök verkstaden i Varberg där nya processer, rutiner och rollbeskrivningar har införts. Saker som kanske inte syns utåt, men för medarbetarna har det gjort stor skillnad.
Publicerat:
Kollektivtrafiken bidrar i sig till ett mer hållbart samhälle. Men Nobina vill mer, vilket syns i vårt resenärslöfte. Runt om i landet gör våra medarbetare olika insatser, stora som små, som gör skillnad för både miljö och människor.
Publicerat:
Ända sedan hon var 18 år har Sima Mizan längtat efter att lämna Iran och flytta till Sverige. Som 36-åring kunde hon äntligen göra det, och för tre år sedan kunde hon även uppfylla sin barndomsdröm: att bli bussförare.
Publicerat:
Kollektivtrafikresorna i den växande Barkarbystaden har ökat med 105 procent. Andelen hushåll som äger fler än en bil är nu lätträknade. Det unika samarbetet mellan SL, Nobina och Järfälla kommun visar hur man kan bygga framtidens hållbara...
Publicerat:
Varför bär bussförare en uniform? Både du som reser med oss och du som kör bussen ska känna dig trygg i trafiken med oss. Därför bär våra förare en uniform som identifierar dem som Nobinaförare.
Publicerat:
Som stolt partner till organisationen Min Stora Dag är Nobina med och bidrar till att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan få sin Stora Dag, en dag fylld av glädjefyllda upplevelser som ger en viktig paus i en tuff vardag.
Publicerat:
Data och IT är kanske inte det första man förknippar Nobina med. Men faktum är att ett 60-tal personer arbetar med att bygga företagets helt unika systemlösningar – lösningar som ser till att Nobina kan leverera hållbara resor.
Copyright Nobina 2021