1. Nobina Sverige /
  2. Våra lösningar /
  3. Hyr buss hos Nobina /
  4. Hyra buss för korta eller långa resor

Hyr en buss av Nobina när ni ska ut och resa

Kick-off, konferens eller friluftsdag? Eller ett längre engagemang för ditt företag eller idrottsförening med egen dekor på bussen? Nobina skräddarsyr busslösningar för både små och stora tillfällen. Oavsett destinationer, tid på dygnet och med ständig närvaro i hela Sverige erbjuder vi dig en bussresa som passar just dig och era behov.
När du hyr en buss för en dagsutflykt eller konferensresa har du dessutom alltid tillgång till en egen kontaktperson och access till vår operativa drift under dygnets alla timmar.

Nobina skjutsar sedan ett antal år Stockholm Mean Machines när de möter lag på bortaplan.

Nobina Hyrbuss

Nobina Hyrbuss är det perfekta valet när du behöver hyra en eller flera bussar för din konferens, kick-offen eller vilket annat behov du och din organisation kan tänkas ha gällande högklassig och hållbar persontransport. När du hyr av Nobina Hyrbuss har du också alltid en kontaktperson som du kan vända dig till för frågor eller om du skulle få problem under resans gång.

Som du kan läsa om bland våra referenser kan du också anlita Nobina Hyrbuss för mer långsiktiga behov, exempelvis för att skjutsa din idrottsförening till olika matcharenor runt om i landet. Kanske till och med i en specialdekorerad buss?

Nobina Hyrbuss finns tillgängligt över hela Sverige. Oavsett vart ni vill resa, när ni vill resa och hur länge ni behöver hyra buss har vi en skräddarsydd lösning för just er.

Har du några frågor kring Nobina Hyrbuss?

I vår FAQ kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna vi får. 

 

Kontakt

Vill du ha mer information?

Soha Alizadeh, leveransansvarig för hyrbuss- och eventtrafiken på Nobina
Copyright Nobina 2024