1. Nobina Sverige /
  2. Våra lösningar /
  3. Hyr buss hos Nobina /
  4. Sweden Rock 2024

Sweden Rock 2024 – bästa musiken och bästa resvalet

Nobina är med på rockfesten med sina festivalbussar under Sweden Rock 2024 igen! Alla festivalbesökare som vill resa med buss till och från festivalområdet på ett hållbart och ekonomiskt smart sätt kommer kunna göra det med Nobinas pendlarbussar. Här hittar du information om busslinjerna och om vilka olika biljetter du kan välja mellan. Bokmärk sidan så har du alltid med dig all information du behöver om pendlarbussarna under Sweden Rock 2024. Rock on!

 
Sweden Rock 2023! 30-årsjubileum för Sveriges största rockfest och Nobina är självklart med i år också med alla sina bussar.

Smartaste resan till Sweden Rock-festen

Börja och avsluta festen tillsammans med andra smarta rockers på någon av Nobinas festivalbussar. 7 olika linjer mellan festivalområdet, tätorter och campingplatser runtom i trakten.

Biljettinformation

Köp din bussbiljett till festivalbussarna i lugn och ro med din smarta mobiltelefon. Du kan köpa biljetten när det passar dig och sedan spara den tills det är dags att stiga ombord på bussen.

Här kan du läsa om hur enkelbiljetten fungerar ›

Om du inte har en smart mobiltelefon kommer du kunna köpa pappersbiljetter till bussen med ditt betalkort på plats på festivalområdet.

Biljettpriser och tidtabeller

Prislista bussbiljetter enkelresa till och från Sweden Rock:

  • Sölvesborg – 129 kr
  • Övriga – 149 kr

Tidtabell för samtliga linjer till och från Sweden Rock

Vill du vara extra smart?

Köp redan nu ditt bussarmband! Perfekt (och billigast!) för dig som vill åka buss alla festivaldagarna. Med armbandet runt handleden kan du koppla av, fokusera på musikfesten och sedan bara stiga ombord på bussen när det är dags att röra på sig.

Köp ditt bussarmband här ›

 

Våra busslinjer

Biljettinformation

Du som köpt vår digitala biljett Nobina-biljetten kan fram till och med 11 september 2023 logga in på Mina sidor och se dina köp och ladda ned kvitto.

Efter 11 september 2023 raderar vi de uppgifter vi har om ditt köp, dvs ditt mobilnummer och ordrar kopplade till det.

Copyright Nobina 2024