1. Nobina Sverige /
  2. Jobba hos oss /
  3. Karriär på Nobina /
  4. Traineeprogram för ekonomistudenter

Business Academy SCE - traineeprogram för ekonomistudenter

Business Academy SCE (Service Center Ekonomi) är ett traineeprogram framtaget av Nobina, Nordens största bolag för kollektivtrafik med buss. Detta är programmet för dig som vill kombinera dina ekonomistudier med arbete inom redovisning och ekonomiadministration.

Vi söker med jämna mellanrum ekonomistudenter som vill kombinera studier med arbete hos oss. När det är aktuellt hittar du annonsen  genom att KLICKA HÄR.

Nobina Service Center Ekonomi

Nobina Service Center Ekonomi, SCE, är en koncernövergripande avdelning som består av 25 personer som supporterar samtliga Nobinas bolag inom redovisning och ekonomiadministration.

Här arbetar vi med leverantörreskontra, kundreskontra, Cash Management, anläggningsredovisning och redovisning.

Förare

Vem är du?

Du är en kreativ och driven student som har påbörjat ditt andra, tredje eller fjärde år på ekonomiprogrammet. Du söker ett arbete vid sidan av dina studier och har möjlighet att avsätta cirka 8-16h/vecka till arbetet.

Vad är Business Academy SCE?

Efter cirka 1 år som deltidsanställd hos Nobina har du möjlighet att söka till vårt traineeprogram Business Academy SCE. Traineeprogrammet bygger vidare på den arbetsplatsförlagda utbildningen som du redan har i och med din deltidsanställning men innefattar även mentorskap, utökad utbildning inom ekonomi och kollektivtrafikbranschen genom nätverkande inom Nobina. Efter Business Academy SCE och avslutade studier kommer du att erbjudas en tillsvidareanställning inom Nobina.   

Man behöver inte kunna allt utan ha ett grundtänk, rätt inställning och viljan att lära sig! Det är lärorikt, man förstår bättre vad ekonomi handlar om än om man bara skulle läsa böcker. Man får breda ekonomikunskaper och får testa olika områden. Om man vill lära sig ta ansvar har man goda möjligheter både till sommarjobb och anställning efter studierna. Jag kom in i en hektisk period men det var öppet och trevligt, en bra väg in i arbetslivet!
Fredrik, Business Controller

Kontakt

Vid intresse och frågor, vänligen kontakta Helena Moschos på helena.moschos@nobina.com

Copyright Nobina 2024