1. Nobina Sverige /
  2. Nyheter /
  3. En stor dag med ridning och glädje

En stor dag med ridning och glädje

Som stolt partner till organisationen Min Stora Dag är Nobina med och bidrar till att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan få sin Stora Dag, en dag fylld av glädjefyllda upplevelser som ger en viktig paus i en tuff vardag.

Ridläger hela helgen!

I början på september körde vi åtta barn från olika delar av Sverige till ett ridläger i Rimbo utanför Norrtälje. Barnen kom från Kiruna i norr till Malmö i söder. De möttes upp i Stockholm och blev sedan upphämtade av en Nobinabuss som körde dem till hästgården i Rimbo där en helg fylld med ridning, häng i stallet, femkamp och grillning väntade.

Helgen bjöd på många skratt, och nya vänskapsband knöts redan i bussen på väg till hästgården. På söndagen kom bussen tillbaka och hämtade deltagarna till hemfärd.

Nobina och Min Stora Dag

Ett hållbart samhälle innebär att bry sig om både miljön och varandra. På Nobina vill vi vara med och bidra till en ökad hållbarhet i alla aspekter och sedan december 2020 är vi därför stolt partner till Min Stora Dag, en organisation som ger glädjefulla upplevelser till barn som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Läs mer om vårt engagemang 

Copyright Nobina 2024