1. Nobina Sverige /
  2. Nyheter /
  3. Nobina är ny stolt partner till Stockholm Open

Nobina är ny stolt partner till Stockholm Open

Årets upplaga av Stockholm Open är kanske den mest stjärnspäckade årgången i turneringens drygt femtioåriga historia. För att kunna erbjuda publiken hållbara resor till Kungliga tennishallen inleder Nobina ett samarbete med den anrika arrangören.

Tennisbussen – ett miljövänligt vägval

Inför årets turnering har vi tillsammans med Stockholm Open tagit fram Tennisbussen – en helt elektrifierad buss som erbjuder publiken kostnadsfria transferresor mellan Norrmalmstorg, Stureplan och Kungliga tennishallen. 

Med Tennisbussen vill vi även synliggöra fördelarna med hållbara transporter. Att resa med en attraktiv kollektivtrafik är som bekant många gånger ett mer bekvämt alternativ än bilen och ett mer miljövänligt vägval.

- Vi vill med partnerskapet lyfta fram transportlösning med buss som en åtgärd för minskade utsläpp och bidra med en logistisk lösning som främjar intresse för sporten och anrika Stockholm Open samt besökarnas upplevelse och resa till och från turneringen, säger Bahez Rashid, Affärschef Ersättningstrafik på Nobina.

Låt bilen stå och kliv ombord på Tennisbussen 

Stockholm Open och Nobinas gemensamma uppmaning till årets besökare lyder - lämna bilen hemma och ta Tennisbussen till Kungliga tennishallen och ett evenemang av yppersta världsklass. Turneringen pågår mellan den 6–13 november.

Copyright Nobina 2024