1. Nobina Sverige /
  2. Nyheter /
  3. Med Nobina till Stockholm Open

Åk hållbart med Nobina till Stockholm Open

Även i år kan tennisälskare ta gratisbussen till Stockholm Open! Tennisbussen med 27 platser avgår från Norrmalms torg och är gratis för alla som visar upp giltig turneringsbiljett.

Låt bilen stå och ta tennisbussen

Stockholm Open och Nobina erbjuder ett bekvämt och hållbart alternativ att ta sig till Kungliga Tennishallen och se tennis i världsklass. Turneringen pågår mellan den 15 och 23 november.

Första avgången från Norrmalmstorg går en timme innan första matchstart. Bussen har 27 platser och först till kvarn gäller.

Tennisbussen togs fram av Nobina och Stockholm Open i samarbete till turneringen 2021. Den är en helt elektrifierad buss som erbjuder publiken kostnadsfria transferresor mellan Norrmalmstorg, Stureplan och Kungliga tennishallen. 

 – Vi delar ambitionen och visionen om att bygga världens mest hållbara idrottsevenemang. Vi kommer erbjuda besökare till turneringen smidiga, smarta och hållbara transportlösningar med en egen busslinje mellan Stureplan och Kungl och Tennishallen. Denna lösning ska även förstärka känslan av eventet under turneringen gång där man ser ”Stockholm Open-bussen” passera stadskärnan. Vår ambition är att erbjuda en lösning som skapar nytta för besökare, för Stockholm och för hela eventet, säger Soha Alizadeh, leveransansvarig för Extratrafik på Nobina.

För tidtabell se här

Läs mer om årets Stockholm Open

 

 

Copyright Nobina 2024