1. Nobina Sverige /
  2. Östergötland /
  3. Hyr buss av Nobina i Östergötland

Hyr buss av Nobina i Östergötland

Att hyra buss av Nobina i Östergötland är det perfekta valet när ni på ett enkelt och bekvämt sätt vill resa tillsammans i Linköping med omnejd. Men också när ni ska ut på en längre tur! Vi har hyrbussen för alla resor och alla tillfällen! Med resurserna som Nordens största bussföretag och med den lokala förankringen i Östergötland kan vi ge dig den service och trygga upplevelse genom hela resan som du vill ha när du ska hyra buss. Välkommen att skicka din förfrågan redan idag!

Hyr buss av Nobina i Östergötland

Hållbara och säkra bussresor för alla tillfällen – och för alla

Att hyra buss av Nobina i Östergötland är att välja säkra och miljövänliga bussar, som körs av välutbildade förare med trygga anställningsvillkor och som ser ett trafiksäkert uppförande och hög servicekänsla som de viktigaste aspekterna i sitt yrke.

Hos Nobina kan du hyra enklare bussar för skolutflykten, matchen mot lokalrivalerna eller transfer till och från ditt företag. Eller så väljer du en av våra premiumbussar där hög komfort och extrautrustning såsom toalett och mediautrustning är viktigt för helhetsupplevelsen.

Alla ska kunna resa med Nobinas bussar. Vi ser tillgänglighetsanpassning som en förutsättning i allt vi gör. Bussarna är antingen låggolvade bussar utrustade med ramp eller så har de rullstolslyft.

Rätt buss för varje tillfälle

Samtliga Nobinas hyrbussar körs på fossilfritt bränsleAlla våra bussar är utrustade med alkolås och går på 100 % fossilfritt bränsle med Euro 6-klassning. Bussarna har 50-54 bekväma fällbara sittplatser som är utrustade med säkerhetsbälte och USB-uttag. Övrig utrustning i urval kan variera något mellan olika bussar, exempelvis:

  • Tillgänglighetsanpassningar: antingen lågt golv med ramp eller rullstolslift.
  • Wifi
  • Toalett
  • Fullt utrustad plats för guide
  • DVD-spelare
Att hyra buss av Nobina i Östergötland är det bekväma sättet att hyra buss!

Det bekväma och trygga sättet att hyra buss

Hyr buss med chaufför hos Nobina i ÖstergötlandVi finns där du finns. Oavsett vart, när och hur du reser med oss ger vi dig alltid samma löfte – du ska alltid kunna lita på att du känner dig välkommen, att du alltid ska känna dig trygg och att du alltid reser hållbart med oss. Vi kallar det Nobinas Resenärslöfte, och det genomsyrar allting vi gör.

Varför ska du välja att hyra buss av Nobina?

Nobina är Nordens största företag inom kollektivtrafik och busstjänster. Varje dag väljer en miljon svenskar att resa med någon av våra bussar runt om i landet.

Nobina har en stark förankring i Östergötland. Vi kör drygt 67 000 bussturer inom kollektivtrafiken i Östergötland varje månad. Till detta kommer all vår beställningstrafik till bröllop, matcher, konferenser och liknande.

Allt sammantaget är vi en stor professionell organisation som alltid är på tårna för att leverera den trafik du som resenär förväntar dig. Och ofta bättre.

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skräddarsy just din bästa resa är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Vill du veta mer om att hyra buss i Östergötland?

Hyrbuss i Östergötland

Sofhie Svensson, ansvarig Nobina Hyrbuss Östergötland
Copyright Nobina 2024