1. Nobina Sverige /
  2. Östergötland /
  3. Jobba hos Nobina i Östergötland /
  4. Jobba som bussförare i Östergötland

Jobba som bussförare i Östergötland

Som bussförare hos Nobina i Östergötland påverkar du hundratals människors liv varje dag. Med hjälp av din och dina kollegors viktiga insats kommer östgötarna tryggt till sin arbetsplats, sin skola eller hem till sin familj. Och östgötarna vill resa mer och oftare med bussen så nu behövs du mer än någonsin! Skaffa dig ett roligt och omväxlande jobb som busschaufför hos Nobina. På Nobina är vi alltid intresserade av duktiga bussförare. Är det du? Kontakta oss redan idag!

Att köra buss i Östergötland är ett roligt och omväxlande jobb!

Är du nästa bussförare hos Nobina?

Det kan du säkert vara om du känner igen dig i den här beskrivningen:

  • Du har svenskt D-körkort för buss.
  • Du är en serviceinriktad person som i första hand ser bussföraryrket som ett serviceyrke.
  • Du har viljan att göra det lilla extra för våra resenärer.
  • Du kör lugnt, tryggt och säkert med största fokus på dina resenärers och miljöns bästa.

Svarade du JA på alla punkterna ovan? Då passar du perfekt som förare hos oss. Vi är alltid intresserade av både nya heltids- och deltidsförare. Kontakta oss redan idag.

Just nu söker vi extra mycket dig som vill jobba heltid som bussförare i Linköpings regiontrafik samt i Kisa och Åtvidaberg.

Kombinera bussförarjobbet med annan sysselsättning

På ett stort trafikområde som Nobinas i Linköping finns det alltid behov av personal som är villiga att fylla luckor som uppstår. Det öppnar upp en fantastisk möjlighet för dig som vill kombinera bussföraryrket med någon annan sysselsättning. Jobba hos oss som deltids- eller timanställd!

Förutom att vara ett roligt jobb är bussförarjobbet perfekt att kombinera med andra jobb eftersom det är tydligt avgränsat – när du lagt i handbromsen och blivit avlöst har du jobbat klart.

Därför erbjuder vi dig som har busskörkort men idag jobbar med något annat att kontakta oss så ser vi om vi kan gå vidare tillsammans på något sätt.

Använd knappen här ovanför så kommer du till kontaktinformation till våra rekryteringsansvariga.

Allmänna anställningsvillkor och lön

Ett jobb som bussförare hos Nobina är en trygg anställning.* Vi har naturligtvis kollektivavtal och arbetar i nära samråd med fackförbundet Kommunal för att Nobina ska vara en bra arbetsgivare, där våra medarbetare får möjlighet att trivas och utvecklas.

Här är ett urval av de villkor du får när du anställs som bussförare på hel- eller deltid hos Nobina i Östergötland:

  • Fem veckors semester
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag

*Innan en anställning påbörjas ska du med godkänt resultat genomgå en läkarundersökning, där även ett alkohol- och drogtest genomförs.

Copyright Nobina 2024