1. Nobina Sverige /
  2. Östergötland /
  3. YKB-fortbildning

Behöver du förnya ditt eget eller en medarbetares YKB?

Då ska du kolla in de väldigt prisvärda fortbildningar för förnyande av YKB för buss som vi på Nobina i Östergötland erbjuder här. Giltig YKB-behörighet är, förutom ett lagkrav, den fortbildning och kompetens som behövs för att bibehålla den kunskap och skicklighet som krävs för att klara det svåra jobbet att transportera människor på ett säkert, hållbart och komfortabelt sätt.

Nobinas YKB-lärare har både gedigen förankring i branschen och mångårig egen yrkeserfarenhet som bussförare. Vi genomför våra fortbildningar hos Nobina Östergötland vid Resecentrum eller på vår depå i centrala Linköping, eller så kommer vår YKB-lärare till er om så önskas.

668 personer.

Så många gick YKB-utbildning hos Nobina Östergötland under 2023.

Upplägg och priser*

Vårt grundpris är 1 350 kr per deltagare och kurstillfälle. Köper du alla fem delmoment på en gång betalar du endast 6 000 kr.

Nobina genomför kontinuerligt YKB-fortbildningar för våra egna förare. Vid dessa tillfällen kan vi erbjuda enstaka externa personer att delta, annars är minimum för att genomföra ett kurstillfälle fem personer.

Vill du att vi ska komma till er istället? Inga problem.

För 15 000 kr per kurstillfälle kommer vår instruktör och fortbildar upp till maximalt 20 personer. Tänk på att det är ett krav att kunna avgränsa utbildningslokalen från övrig verksamhet med stängda dörrar motsvarande.

*Samtliga priser anges exklusive moms.

Copyright Nobina 2024