1. Nobina Sverige /
  2. Våra lösningar /
  3. Hyr buss hos Nobina /
  4. Busslösning till event och festivaler

Skaffa en busslösning till ditt event eller din festival

Ska du arrangera en större festival eller ett event? Vi skräddarsyr busslösningar för både små och stora tillfällen. Oavsett destinationer, tid på dygnet och med ständig närvaro i hela Sverige erbjuder vi dig en bussresa som passar just dig och era behov.
När du engagerar vår eventtrafik för mer komplexa helhetslösningar får du dessutom tillgång till proffsiga yttre trafikledare och access till vår operativa drift under dygnets alla timmar.
För att inte tala om den hållbarhetsprofil ditt evenemang får på köpet.

Sweden Rock 2023! 30-årsjubileum för Sveriges största rockfest och Nobina är självklart med i år också med alla sina bussar.

Nobina Eventtrafik

Som Nordens största operatör inom kollektivtrafik med buss har vi oerhört stor erfarenhet av komplexa trafiklösningar: av att få fram många bussar i rätt tid på rätt plats och med rätt utrustning för att dina resenärer ska få bästa möjliga upplevelse av sin resa.

När du vill erbjuda en bekväm och hållbar transportlösning till och från din musikfestival eller det stora sportevenemanget är Nobina Eventtrafik det du söker.

Här kan du läsa mer om tidigare uppdrag vi har genomfört med stor framgång.

Vi hjälper dig med framtagande av tidtabell om du önskar, och väl på plats erbjuder vi erfarna yttre trafikledare som håller ordning på helheten till dina kunders bästa. Självklart löser vi dina önskemål om betalning och biljettkontroll direkt i bussarna.

Har du några frågor kring Nobina Eventtrafik?

I vår FAQ kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Kontakt

Vill du ha mer information?

Soha Alizadeh, leveransansvarig för hyrbuss- och eventtrafiken på Nobina
Copyright Nobina 2024