1. Nobina Sverige /
  2. Våra lösningar /
  3. Hyr buss hos Nobina /
  4. Referenser – Nobina Eventtrafik /
  5. Sweden Rock Festival

Nobina på Sweden Rock Festival

Sweden Rock 2023! 30-årsjubileum för Sveriges största rockfest och Nobina är självklart med i år också med alla sina bussar.

En hållbar och prisvärd bussresa till och från festivalområdet

Sweden Rock är en av världens mest berömda rock- och metalfestivaler. Festivalen pågår under fyra dagar med c:a 35 000 besökare/dag.

Nobina har varit med som leverantör av hållbara och prisvärda bussresor för festivalbesökarna flera gånger, och har då tagit ett helhetsansvar över busslösningarna med sex linjer med tidtabell från Bromölla, Ronneby, Hällevik, Olofström, Sölvesborg och Karlshamn.

Sammanlagt kör vi cirka 50 bussar i omlopp under perioden och operativ personal i form av yttre trafikledare är på plats hela dygnet.

Sweden Rock Festival 2023

2023 fyller Sweden Rock Festival 30 år! Stort grattis säger vi på Nobina och ger i present festivalbesökarna möjlighet att även i år resa hållbart och kostnadseffektivt med våra festivalbussar.

Kolla in vår Sweden Rock-portal där du hittar busslinjer med tidtabeller, biljettinformation och allt annat du behöver veta för att resa tryggt och säkert mellan ditt boende och festivalområdet.

Läs mer om festivalbussarna på Nobinas portal för Sweden Rock Festival 2023

Här kan du läsa mer om Sweden Rock Festival (extern länk)

Kontakt

Vill du ha mer information?

Soha Alizadeh, leveransansvarig för hyrbuss- och eventtrafiken på Nobina
Copyright Nobina 2024