1. Nobina Sverige /
  2. Östergötland /
  3. Jobba hos Nobina i Östergötland /
  4. Jobba som fordonsvårdsledare i Linköping

Jobba som fordonsvårdsledare i Linköping

Som fordonsvårdsledare hos Nobina är du en viktig faktor för att våra resenärer alltid ska uppleva våra bussar som rena och fräscha. Det är lika viktigt för resenärerna som tidtabellen.
Du styr arbetet och stöttar fordonsvårdarna att uträtta stordåd – varje dag! Eller snarare kvällar och nätter, som är den huvudsakliga arbetstiden för dig och kollegorna i fordonsvården. Så har du erfarenhet av personalansvar och daglig drift ska du läsa mer om tjänsten som fordonsvårdsledare hos Nobina i Linköping.

Jobba som fordonsvårdsledare i Linköping

Vad innebär rollen som fordonsvårdsledare hos ett bussbolag som Nobina?

Det är du som fordonsvårdsledare som styr arbetet inom fordonsvården så att arbetet utförs enligt både Nobinas och Östgötatrafikens krav och riktlinjer. Du kommer huvudsakligen att jobba i Linköping, men viss arbetstid kan förläggas på andra depåer hos Nobina i Östergötland. Du ska därför ha minst körkort för personbil.

Du har personalansvar för våra 15 fordonsvårdare och tillsammans säkerställer ni att miljön i våra bussar är tipptopp varje dag – både för våra resenärer men såklart även för våra kollegor som tillbringar hela sin arbetsdag bakom ratten.

Som ledare förekommer administrativa uppgifter så det är nödvändigt att du har god datorvana och gillar ordning och reda. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas på Nobina, både inom den aktuella rollen men även inom företaget i stort. Vi är Nordens största bussbolag!

Läs mer och ansök som fordonsvårdsledare hos Nobina i Linköping här

*Nobina tillämpar sex månaders provanställning för alla typer av tjänster på den här sidan. Innan provanställningen påbörjas genomförs alltid ett alkohol- och drogtest.

Copyright Nobina 2024