1. Nobina Sverige /
  2. Sörmland /
  3. Hyr buss hos Nobina i Sörmland /
  4. Organisationer på resa med Nobina Sörmland

Gruppresor med buss för organisationer och samfund

Att göra utflykter med buss till olika resmål är en trevlig sysselsättning för alla generationer. Med en egen buss hinner man med flera stopp längs vägen om man så vill utan att för den skull behöva stressa. Fika på det trevliga kafét i Flen och sedan rundvandring och lunch i slottsparken på Tullgarns slott. Vart går er nästa gruppresa med buss?

Bussresor för organisationer och samfund

Har du fått ansvaret för bussresorna när ni ska ut och resa? Och har ni återkommande regelbundna eller oregelbundna behov av transport? Lämna ifrån dig det största ansvaret på oss. Hör bara av dig till Nobina Sörmland så rullar vi fram bussen (eller bussarna) och tar er tryggt och säkert till målet. Så smidigt som det ska vara att beställa en gruppresa med buss.

En hållbar och säker upplevelse

På Nobina har vi en mängd olika förbättringsprogram för att ständigt utveckla vår personal och utrustning, vi tänker mer hållbarhet och mer säkerhet i allting vi gör. Det innebär bland annat:

  • Vi bryr oss. Vi har alltid sjyssta branschenliga villkor för våra anställda. Endast så kan vi garantera trygga säkra resor.
  • Alla våra bussar körs på fossilfritt bränsle.
  • Alla våra bussar har naturligtvis alko-lås.
  • Vi tar ansvar. Alla våra förare omfattas av vårt program DGR – Den Gröna Resan. Varje förares körning mäts indviduellt och vidareutbildning sker vid avvikelser.
  • Vi hjälper er att nå era miljö- och hållbarhetsmål.

 

Med Nobina får er organisation en tydlig hållbarhetsprofil.

Andra busstjänster hos Nobina

Copyright Nobina 2024