1. Nobina Sverige /
  2. Sörmland /
  3. Hyr buss hos Nobina i Sörmland

Vill du hyra buss? Välkommen till Nobina i Sörmland!

Att hyra buss hos Nobina i Sörmland är det lokala och bekväma sättet att hyra buss. Med våra bussdepåer i Nyköping, Katrineholm, Trosa, Vingåker och Flen finns vi alltid nära till hands när du vill anordna en bussresa. Hyra buss till bröllop, till lagets bortamatcher eller när det är dags för konferens – Nobina finns alltid där för dig. Välkommen till Nobina i Sörmland!

Nobina är det bekväma sättet att hyra buss i Sörmland

Hållbara och säkra bussresor för alla tillfällen

Vad skulle du tycka om den lokala och personliga kontakten som kan ditt område utan och innan när du vill hyra buss? Men som ändå har Nordens största bussbolag i ryggen?

Inga uppdrag är för stora eller för små för oss

Samtliga Nobinas hyrbussar körs på fossilfritt bränsleNobina har en stark förankring i Sörmland. Vi kör nästan 36 000 bussturer inom kollektivtrafiken i Sörmland varje månad. Till detta kommer all vår beställningstrafik till bröllop, matcher, konferenser och liknande.

Allt sammantaget är vi en stor professionell organisation som alltid är på tårna för att leverera den trafik du som resenär förväntar dig. Och ofta bättre.

När du väljer att hyra buss med oss på Nobina får du förutom en skräddarsydd offert en buss i absolut toppkvalitet och kontaktuppgifter direkt till föraren.

Så säkerställer vi tillsammans en helgjuten upplevelse

För att ge dig den bästa upplevelsen av vårt samarbete följer vi alltid samma interna process, som vi givetvis anpassar efter storleken på uppdraget.

Nobina i Sörmland följer samma process oavsett storlek på hyrbussuppdraget.

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skräddarsy just din bästa resa är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Hitta rätt hyrbussalternativ för just dina behov

Våra andra busstjänster

Copyright Nobina 2024