1. Nobina Sverige /
  2. Sörmland /
  3. Tvätta bussen hos Nobina i Sörmland

Tvätta bussen hos Nobina i Sörmland

Visste du att du kan tvätta din buss hos Nobina i Nyköping, Katrineholm, Trosa, Vingåker och Flen? Passa på att få bussen tvättad i våra tvätthallar när vi själva inte behöver dem så kapar du dina egna driftskostnader utan att försämra upplevelsen för dina resenärer. Delningsekonomi när det är som bäst!

Tvätta bussen hos Nobina i Sörmland

Genom Nobinas starka förankring i Sörmland har vi det som behövs för storskalig och kostnadseffektiv bussdrift på plats. Dessutom har vi starka miljökrav på våra tvättrutiner. Vi jobbar hårt varje dag för ett mer hållbart samhälle.

Det här kan du dra nytta av.

Spara pengar på oss

Kombinationen hög kapacitet och stora trafikeringsvariationer under dygnet öppnar upp ett perfekt läge för dig att utnyttja våra tvättresurser när vi själva har det lite lugnare.

Låt Nobina tvätta din buss så slipper du ha tvättkapacitet på din egen depå eller uppställningsplats. Om du vill bjuder vi på kaffe medan du väntar, och sedan är det bara att ge sig iväg och fokusera på dina resenärer igen.

Så funkar det att tvätta bussen hos oss

När du kommer till oss på din förbokade tid tar någon i vår personal hand om din buss medan du väntar. Är du fikasugen bjuder vi på kaffe. Sen är det bara att ge sig av igen i en ren och fin buss. Vi fakturerar utifrån överenskommelsen vi gjorde när du bokade.

Under dessa tider kan du köpa busstvätt:

Under dessa tider kan du tvätta bussen hos Nobina Sörmland

Mer info och andra busstjänster

Copyright Nobina 2024