1. Nobina Sverige /
  2. Värmland /
  3. Hyr buss av Nobina i Värmland

Hyr buss av Nobina i Värmland

Vill du hyra buss? Då är Nobina i Värmland det perfekta valet. Ditt lokala bussbolag Nobina är Nordens största bussbolag. Vi har hyrbussarna för alla dina behov, både när skolbarnen ska till simhallen eller när företaget ska på konferens någonstans i vårt avlånga land. Vill du ha "din egen" buss till idrottslaget eller till ditt fantastiska utflyktsmål? Välkommen till Nobina!

Hyr buss av Nobina, Nordens största bussföretag.

Hållbara och säkra resor – alltid och för alla

När du bokar beställningstrafik hos Nobina i Värmland kan du vara förvissad om att du får en hållbar och säker resa i alla aspekter. Våra förare har alltid sjyssta anställningsvillkor och är speciellt utvalda för sin servicekänsla. Oavsett vilken busstyp som passar bäst för din resa är den fossilfri.

Samtliga Nobinas hyrbussar körs på fossilfritt bränsleNobinas största fokus är säkerheten. Den kommer i första rummet i allting vi gör. När du reser med oss kan du luta dig tillbaka och veta att du är i trygga händer med en professionell förare i säkrast möjliga buss. Naturligtvis är samtliga bussar utrustade med alkolås.

Varför ska du välja att hyra buss av Nobina i Värmland?

Nobina är Nordens största företag inom kollektivtrafik och busstjänster. Varje dag väljer en miljon svenskar att resa med någon av våra bussar runt om i landet.

Nobina har en stark förankring i Värmland. Tillsammans med Värmlandstrafik kör vi kollektivtrafik i de flesta av länets kommuner. Vi kan med andra ord regionen, och tack vare våra depåer runt om i Värmland (och Sverige i övrigt) får du alltid hjälp om något oväntat mot förmodan skulle inträffa.

Allt sammantaget är vi en stor professionell organisation som alltid är på tårna för att leverera den trafik du som resenär förväntar dig. Och ofta bättre.

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skräddarsy just din bästa resa är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Exempel på uppdrag och kunder hos Nobina Värmland:

  • Idrottsföreningar
  • Skolresor
  • Företagsevent
  • Evenemangstrafik
 
Copyright Nobina 2024