Jobba hos oss

Som en av Sveriges största aktörer inom kollektivtrafik kan vi erbjuda många spännande jobb och intressanta möjligheter till utveckling och utbildning. På Nobina jobbar människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter.
På verkstaden två mekaniker

Mångfald och inkludering

På Nobina ska varje människa få vara öppen med vem hen är, och välkomnas som en unik individ. Vi tror på att allas samlade erfarenheter är viktiga för att Nobina, för att vi som arbetar här och samhället runt omkring oss ska kunna växa och utvecklas. Då kommer vi också närmare vår vision – Alla vill resa med oss. Därför är vårt arbete med mångfald och inkludering en viktig del i vardagen på...
Glad grupp Karriärförtags badge

Nobina är utsett till Karriärföretag 2022 och 2023

Nobina fortsätter att leverera ett utmärkt employer branding-arbete som skapar en attraktiv arbetsplats. Med sitt brinnande engagemang visar Nobina att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. De jobbar aktivt med viktiga frågor som mångfald och rättvisa arbetsförhållande. Det är imponerande att följa Nobinas resa i att vara en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare.
Asmira YKB-utbildning på distans

YKB som digital utbildning – en succé

92 procent av deltagarna, jämfört med tidigare 70 procent, klarar kunskapsmätningen vid första försöket efter att ha genomfört utbildning för yrkeskompetensbevis, YKB, digitalt. Det är första gången som YKB kan erbjudas som digital utbildning, och resultatet tyder på både ökad kvalitet och effektivitet.
Copyright Nobina 2024